Καλώς ήρθατε στα Καταστήματα Χανιόγλου. 50 Χρόνια εμπειρία στην Ένδυση-Υπόδηση στην Εύβοια

Καταστήματα Χανιόγλου

Πλοήγηση
media

Δύο διαφορετικά είδη βερμούδων που μπορούν να φορεθούν στις ίδιες περιστάσεις. Ποιες  είναι όμως οι διαφορές μεταξύ τους?

Οι βερμούδες cargo είναι φαρδιές, άνετες και πολύτσεπες. Μ' ένα απλό t-shirt μπορείς να ολοκληρώσεις ένα total ντύσιμο με το οποίο θα νιώθεις άνετα όλες τις ώρες τις ημέρας και σε κάθε είδους εξόρμηση που απαιτεί φυσική άνεση. Η λέξη άνεση είναι το κλειδί που κάνει τους άνδρες να θεωρούν τη βερμούδα cargo ένα 'must have' είδος για την ντουλάπα τους! Βρες ότι χρειάζεσαι στα καταστήματα Χανιόγλου Αβάντων3 κι Ερμού καθώς και στο Χανιόγλου Outlet Αβάντων κι Μπαλαλαίων.

Από την άλλη μεριά, οι βερμούδες chinos έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια βομβαρδίζοντας τις αγορές σε απίστευτα χρώματα.  

Έχουν λιγότερες τσέπες από τις cargo, είναι ελαφρώς πιο κοντές και σαφώς πιο εφαρμοστές. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με t-shirt όσο και με πουκάμισο δίνοντας από το πιο απλό καθημερινό μέχρι ένα πιο σοβαρό απογευματινό ντύσιμο. Γεγονός είναι πως οι chinos βερμούδες αποτελούν το πιο 'hot item' της εποχής!

Πάντως ανάλογα με το συνδυασμό που θα κάνετε, μπορείτε είτε με chinos είτε με cargo βερμούδα να δείχνετε το ίδιο εντυπωσιακοί. H απόφαση είναι δική σας!

  • Jul 16, 2018
  • Category: Fashion
  • Σχόλια: 0

Σχόλια: 0

Χωρίς σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Πρέπει να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία.*